Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Καγκουρό

Καγκουρό






 


Υλικά:
2 φέτες καγκουρό φιλέτο από μπούτι (500 γραμ.)
1/4 κούπας κρασί λευκό
1/4 κούπας  extra παρθένο ελαιόλαδο
1/2 κουταλάκι γλυκού τζίτζερ σκόνη
1/2 κουταλάκι γλυκού κόλιανδρο σκόνη
αλάτι-πιπέρι κατά βούλιση
1/4 κούπας χυμό λεμονιού

Εκτέλεση:
Κόβουμε το φιλέτο σε μικρά κομματάκια. Σε βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε όλα τα κομματάκια πολύ καλά. Σβύνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τα μπαχαρικά, καθώς και το ανάλογο αλάτι και πιπέρι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε 1 κούπα ζεστό νερό. Αφήνουμε να σιγοβράσει για 20 λεπτά περίπου και μόλις φύγει όλο το νερό σβύνουμε με το χυμό λεμονιού.
Σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας με ξύσμα λεμονιού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου