Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Πάστα Φλώρα

Πάστα Φλώρα











Υλικά:
1 κούπα βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου
1/2 κούπα ζάχαρη ψιλή με άρωμα βανίλλιας
1 φαρίνα 500 γραμ.
2 αυγά
1  1/2 κούπα μαρμελάδα ροδάκινο

Εκτέλεση:

   Βάζουμε την φαρίνα σε ένα μπώλ και ρίχνουμε τη ζάχαρη, ανακατεύοντας με τα χέρια μας καλά. Ρίχνουμε το βιτάμ και ζυμώνουμε τη ζύμη έτσι ώστε να έχουμε μια ψιχουλιαστή ζύμη. Ρίχνουμε τα αυγά ένα ένα στη ζύμη ζυμώνοντάς την για να ενωποιηθεί. Απλώνουμε τα 2/3 της ζύμης  σε βουτυρωμένο ταψάκι όπως για τάρτα και τοποθετούμε από πάνω την μαρμελάδα μας. Κάνουμε κορδόνια από την υπόλοιπη ζύμη και τα τοποθετούμε πάνω στη μαρμελάδα κάθετα και οριζόντια.
Τέλος, ψήνουμε στους 190 βαθμούς με αντιστάσεις για 40 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου