Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Νηστίσιμα κουλουράκια πορτοκαλιού

Νηστίσιμα κουλουράκια πορτοκαλιού












Υλικά:
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα λάδι
1 κούπα χυμός πορτοκαλιού
1κουτ. γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού
1/2 κουταλάκι σόδα
700γρ. αλεύρι φαρίνα


Εκτέλεση:
   Χτυπάμε τη ζάχαρη με το λάδι για 3΄. Ρίχνουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και το χυμό αφού διαλύσουμε τη σόδα μέσα του. Ρίχνουμε το αλεύρι και κάνουμε μία ζύμη όχι πολύ σφιχτή.

Πλάθουμε τα κουλουράκια και τα ψήνουμε στους 170oC  με αέρα για 15΄.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου