Νηστίσιμα κουλουράκια πορτοκαλιού
Πλάθουμε τα κουλουράκια και τα ψήνουμε στους 170oC με αέρα για 15΄.
Υλικά:
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα λάδι
1 κούπα χυμός πορτοκαλιού
1κουτ. γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού
1/2 κουταλάκι σόδα
700γρ. αλεύρι φαρίνα
Εκτέλεση:
1 κούπα λάδι
1 κούπα χυμός πορτοκαλιού
1κουτ. γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού
1/2 κουταλάκι σόδα
700γρ. αλεύρι φαρίνα
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τη ζάχαρη με το λάδι για 3΄. Ρίχνουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και το χυμό αφού διαλύσουμε τη σόδα μέσα του. Ρίχνουμε το αλεύρι και κάνουμε μία ζύμη όχι πολύ σφιχτή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου