Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Μπράουνις με καρύδια


Μπράουνις με καρύδια









Υλικά:
2 φλιτζάνια αλεύρι φαρίνα
1 πρέζα αλάτι
300γραμ.σοκολάτα κουβερτούρα
250 γραμ. βιτάμ
100 γραμ. βούτυρο φρέσκο
2 ½ φλιτζάνια ζάχαρη ψιλή
2 βανίλιες
6 αυγά
2 φλιτζάνια καρύδια χονδροκομμένα

Εκτέλεση:
Λιώνετε την σοκολάτα και το βούτυρο σε μπεν μαρί και το αφήνετε να χλιαρύνει. Ρίχνετε την ζάχαρη στο μίγμα και χτυπάτε με το μίξερ σε μέτρια ταχύτητα ρίχνοντας τα αυγά ένα-ένα. Προσθέτετε το αλεύρι, τα καρύδια, το αλάτι και την βανίλια και τα ανακατεύετε ελαφρώς. Βουτυρώνετε ένα ταψί, βάζετε λαδόκολλα βουτυρωμένη και τοποθετείτε το μίγμα ομοιόμορφα. Ψήνετε στους 170οC με αέρα για 40΄. Πριν το σερβίρετε το αφήνετε να κρυώσει τουλάχιστον 1 ώρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου