Μούς
σοκολάτα χωρίς αυγά
Υλικά:
Υλικά:
1
γάλα εβαπορέ
1
γάλα ζαχαρούχο
300
γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
1
κρέμα γάλακτος 250ml
1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου στιγμής (βανίλια)
250ml κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση:
Χτυπάμε
το εβαπορέ (κρύο από το ψυγείο) μαζί με το ζαχαρούχο για 5΄. Ρίχνουμε 1
φακελάκι άνθος αραβοσίτου στιγμής συνεχίζοντας το χτύπημα για 3΄. Λιώνουμε τη
σοκολάτα κουβερτούρα στο φούρνο μικροκυμάτων για 1΄ στα 900W ή σε μπέν-μαρί. Συνεχίζοντας το χτύπημα ρίχνουμε
κουταλιά-κουταλιά τη σοκολάτα. Μόλις το μίγμα γίνει ενιαίο, ρίχνουμε 250ml κρέμα γάλακτος και χτυπάμε για 2΄- 3΄ ακόμη.
Σερβίρουμε κρύα σε
ποτήρι με πουράκια ή τριμμένο μπισκότο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου